2015-12-30 10:27:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ma tiszta fejjel tud gondolkozni

Napi horoszkóp december 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Szűz jegyében áll, a Pluto támadja az ön jegyét. Ne fogjon bele addig új dolgokba, amíg be nem fejezte, amit elkezdett. Az estét töltse a kedvesével, nyugodt, meghitt pillanatokat élhetnek át együtt.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Nap és a Merkúr is segítenek önnek abban, hogy az elképzeléseit meg tudja valósítani. Elképzelhető, hogy az egyik munkatársa rosszindulatú pletykákat terjeszt önről. Ne hagyja magát, vonja kérdőre az illetőt! Fontos viszont, hogy ne cselekedjen elhamarkodottan!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Szűz jegyében áll. Ma csak a legszükségesebb feladatokat vegye sorra, amit csak lehet, hagyjon holnapra. Este lazítson egy kicsit a barátaival!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll, ez már jobb pozíció, mint a tegnapi. Minden a megszokott medrében folyik. Lesz ideje arra is, hogy felhívja azokat a barátait, akikkel már régen nem tudott beszélni, mindenki örülni fog önnek.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Szűz jegyében áll, viszont az Uránusz kedvező helyzetben van. Könnyebben tud dönteni, ha arra van szükség, ma tiszta fejjel tud gondolkozni a nehéz helyzetekben is.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll. Szerencsésen alakul a napja, egy érdekes újdonságról is tudomást szerezhet. Ha valaki ma véleményt mond a munkájáról, vegye azt építő kritikának, ne sértődjön meg rajta.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll, a Mars készülődik a Skorpió jegyébe. Úgy fogja érezni magát, mint aki óriási tehertől szabadult meg… A hangulata végre kiegyensúlyozottá válik.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Szűz jegyében áll, a Mars készülődik a Skorpió jegyébe. A konfliktusok ilyenkor felerősödhetnek. Nehéz lesz megtalálnia az egyensúlyt. Maradjon ki a vitákból, vegyen mély levegőt, és őrizze meg a nyugalmát.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Szűz jegyében áll, a Mars készül a Skorpió jegyébe, a Szaturnusz viszont a Nyilas jegyében áll. Ön nagyon nehezen tűri a felelősséget és az elvárásokat, pedig ez a Szaturnusz leckéje… Ma el kell fogadnia a feltételeket, amelyeket mások szabnak önnek!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Szűz jegyében áll, a Mars még a Mérleg jegyében. Önre nem jellemző módon most kissé elúszik a feladataival. Ne kapkodjon, azzal csak ront a helyzeten. Inkább írja össze, mi az, amit mindenképp ma kell elintéznie.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Szűz jegyében áll. Csak most tudja befejezni, amivel tegnap nem végzett. Ma végre ki tud bontakozni, és gyorsabban éri el a célját, mint gondolná. Az este legyen a kikapcsolódásé!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold szemben áll az ön jegyével. Sokkal jobban kellene figyelnie a párjára és a családtagjaira, mert most ön az, akire támaszkodni lehet. Az estét töltse otthon, főzzön egy finom, könnyű vacsorát!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: